Dagbädd ikea

BRIMNES Dagbäddstomme med 2 lådor, vit, 80×200 cm – IKEA

Kolla in våra snygga och bekväma enkel- och dubbeldagbäddar. Vi har ett stort utbud av dagbäddar att välja från och massor av stilar och färger till låga …

BRIMNES Dagbäddstomme med 2 lådor, vit, 80×200 cm En soffa på dagen och säng för en – eller två – på natten. Och 2 rymliga lådor för täcken, kuddar och sängkläder. En smart lösning för dig som bor på en liten yta.

Dagbäddar gör vardagsrummet till ett sovrum – IKEA

Dagbäddar gör vardagsrummet till ett sovrum – IKEA

Ge dina besökare en bekväm övernattning med våra gästsängar och dagbäddar. Våra ser ofta ut som soffor, men erbjuder samtidigt extrasängar.

Kolla in våra snygga och bekväma enkel- och dubbeldagbäddar. Vi har ett stort utbud av dagbäddar att välja från och massor av stilar och färger till låga priser. Många av våra gästsängar har även inbyggd förvaring för täcken och kuddar. Hitta din perfekta variant!

Extrasängar, gästsängar och dagbäddar – IKEA

Extrasängar, gästsängar och dagbäddar – IKEA

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast, 80×200 cm En soffa, …

Ge dina besökare en bekväm övernattning med våra gästsängar och dagbäddar. Våra ser ofta ut som soffor, men erbjuder samtidigt extrasängar. Många har olika madrassalternativ och alla kan göra som till enkel- och dubbelsängar. För en säng som du kan ställa undan, kan du testa en hopfällbar extrasäng. Utforska vårt sortiment och gör dig redo att ta emot nattgäster.

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang … – IKEA

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast, 80×200 cm – IKEA

Med några fluffiga, mjuka kuddar som ryggstöd förvandlar du enkelt den här dagbädden till en skön soffa. De stora lådorna rymmer extra täcken, kuddar, …

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast, 80×200 cm En soffa, enkelsäng, dubbelsäng och förvaring – i samma möbel! Perfekt om du bor på liten yta. Och om du gillar stilen kan du kombinera den här dagbädden med andra möbler från serien HEMNES.

HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor, vit, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor, vit, 80×200 cm. Och om du gillar stilen kan du kombinera den här dagbädden med andra möbler från serien HEMNES.

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast …

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast, 80×200 cm – IKEA

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Åsvang fast, 80×200 cm Med några fluffiga, mjuka kuddar som ryggstöd förvandlar du enkelt den här dagbädden till en skön soffa eller schäslong. De stora lådorna rymmer extra täcken, kuddar, sängkläder eller annat du behöver förvara, men ha nära till hands.

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, grå/Åsvang …

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, grå/Åsvang fast, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, grå/Åsvang fast, 80×200 cm Med den här dagbädden skapar du snabbt och enkelt plats för övernattande gäster. Dra bara ut sängstommen – och vips har du en skön dubbelsäng. Hela din kropp får stöd och komfort av det elastiska skummet i skummadrassen.

FYRESDAL Dagbädd stomme, svart, 80×200 cm – IKEA

FYRESDAL Dagbädd stomme, svart, 80×200 cm. Använd dagbädden som en fristående schäslong, enkelsäng eller lyft och dra ut extrasängen för att skapa en dubbelsäng.

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes …

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes fast, 80×200 cm – IKEA

BRIMNES Dagbädd m 2 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes fast, 80×200 cm Med några fluffiga, mjuka kuddar som ryggstöd förvandlar du enkelt den här dagbädden till en skön soffa eller schäslong. De stora lådorna rymmer extra täcken, kuddar, sängkläder eller annat du behöver förvara, men ha nära till hands.

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes …

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes fast, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Dagbädd m 3 lådor/2 madrasser, vit/Ågotnes fast, 80×200 cm En soffa, enkelsäng, dubbelsäng och förvaring – i samma möbel! Perfekt om du bor på liten yta. Och om du gillar stilen kan du kombinera den här dagbädden med andra möbler från serien HEMNES.

Keywords: dagbädd ikea, ikea dagbädd, ikea day bed