Dörrmatta rusta

Dörrmattor – Rusta

Dörrmattor – Rusta

Är du på jakt efter en ny dörrmatta? Hos oss hittar du dörrmattor i flera olika material, för såväl inomhus- som utomhusbruk. Alltid till riktigt låga…

Dörrmatta Dura 100×120 cm Antracit SEBS-gummi – Rusta

Dörrmatta Dura 100×120 cm Antracit SEBS-gummi – Stora dörrmattor – Rusta.com

Slitstark dörrmatta med mycket god uppsugningsförmåga, stark anti-slip och gummerad kant.
Den mörkgrå dörrmattan är tillverkad av SEBS-gummi som är en restprodukt från bilindustrin – återvinningsbart och väldigt hållbart.

Dörrmatta Robust 58×88 cm Mörkgrå Polyester – Rusta

Dörrmatta Robust 58×88 cm Mörkgrå Polyester – Mellanstora dörrmattor – Rusta.com

Dörrmatta Robust är tillverkad i både slitstarkt samt vattenavvisande material med gummerad kant. Perfekt för slaskiga dagar i din hall.

Dörrmatta Elsaform Robyn 60×90 cm Natur Sisal – Rusta

Dörrmatta Elsaform Robyn 60×90 cm Natur Sisal – Mellanstora dörrmattor – Rusta.com

Robyn är en sisaldörrmatta med en klassisk och stilren bård.
Denna naturfärgade sisalmatta är lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan är väldigt slittålig vilket gör att den passar bra i både hall som kök. Sisal är ett av världens starkaste naturfiber som härstammar från agaveväxten. Dörrmattan kommer med en latexbaksida för att minska halkrisken.

Dörrmatta Elsaform Robyn 100×120 cm Svart Sisal – Rusta

Dörrmatta Elsaform Robyn 100×120 cm Svart Sisal – Stora dörrmattor – Rusta.com

Robyn är en sisaldörrmatta med en klassisk och stilren bård.
Denna svarta sisalmatta är lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan är väldigt slittålig vilket gör att den passar bra i både hall som kök. Sisal är ett av världens starkaste naturfiber som härstammar från agaveväxten. Dörrmattan kommer med en latexbaksida för att minska halkrisken.

Dörrmatta Elsaform Svea 60×90 cm Brun Sisal – Rusta

Dörrmatta Elsaform Svea 60×90 cm Brun Sisal – Mellanstora dörrmattor – Rusta.com

Förgyll din hall med dörrmattan Svea från Elsaform! Mattan har ett svart och brunt sicksackmönster som blir ett snyggt tillskott till din inredning. Denna sisalmatta är lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan är väldigt slittålig vilket gör att den passar perfekt som dörrmatta. Sisal är ett av världens starkaste naturfiber som härstammar från agaveväxten.

Dörrmatta Welcome 50×80 cm Grå Polyamid – Rusta

Dörrmatta Welcome 50×80 cm Grå Polyamid – Små dörrmattor – Rusta.com

Maskintuftad matta med tryckt mönster och gummerad baksida som håller mattan på plats. Tålig och enkel att underhålla och hålla ren från fläckar tack vare syntetmaterialet.

Keywords: dörrmatta rusta, rusta dörrmattor, dörrmattor rusta, rusta dörrmatta, gummimatta rusta, dörrmatta metervara rusta, dörrmatta gummi rusta, entremattor rusta, entrematta rusta, skomatta rusta, rusta entrematta