Ikea bostäder

BoKlok

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi skapar hållbara hem och områden med god … Bor du i en BoKlok bostad? Grattis!

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept. Vi bygger hållbara hem för de många människorna. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet.

BoKlok – Skanska och IKEA tillsammans

Skanska och IKEA utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Här hittar du prisvärda hem för alla!

Våra nyproducerade bostäder – Ikano Bostad

I projektet Better Living utforskade vi framtidens bostäder och stadsdelar tillsammans med IKEA. Vi tittade på möjligheterna till att skapa ett mer …

Allt om våra bostäder och nyproduktion. Nyproducerade lägenheter och radhus från Ikano Bostad har alltid kvadratsmarta planlösningar för en enklare vardag.

Ikano Bostad: Bostadsbolaget som bygger och förvaltar bostäder

Bostadsbolaget som bygger och förvaltar bostäder – Ikano Bostad

Vi är det trygga bostadsbolaget som bygger och förvaltar nyproducerade bostäder. Hos Ikano Bostad kan du både köpa eller hyra din nya bostad.

Inredning av bostäder och visningsbostäder – IKEA

Från den mer enkla möbleringen till en komplett inredd bostad. Vi tar hand om allt från planering, leverans, montering och färdigställning inför visning.

Vi hjälper dig med nyckelfärdiga lösningar för inredning av visningsbostäder inom nybyggnation, uthyrningsbostäder eller övernattningslägenheter till anställda. Vi tar hand om allt från planering till färdigställande inför visning.

Inredningslösningar för fastighet och nybyggnation – IKEA

Vi projekterar alla typer av uppdrag – stora som små – vid renovering, nyproduktion och visningslägenheter. Våra företagssäljare hjälper dig med allt, från …

Vi levererar, monterar och installerar allt för kök, bad och förvaring till fastighetsägare och byggföretag. Vi hjälper dig hela vägen, om du vill. Med samma kontakt genom hela projektet går det snabbt och smidigt. Ring oss idag, så är du snart igång.

Stena Fastigheter – hemtrevlig coliving i hyresrätt – IKEA

Referens, IKEA för företag, co-living i hyresrätt – IKEA

IKEA anlitades av Stena Fastigheter för att skapa inredningen i ett nytt co-living-koncept, där hyresgästerna delar på en lägenhet.

IKEA anlitades av Stena Fastigheter för att skapa inredningen i ett nytt co-living-koncept, där hyresgästerna delar på en lägenhet. Häng med till Vega utanför Stockholm för att se resultatet. Behöver du också hjälp med inredningen i företaget? Boka uppstartsmöte idag!

“Ikea” – Lägenheter uthyres i hela Sverige – Blocket

“Ikea” – Lägenheter uthyres i hela Sverige. 84 annonser. Filtrera (1). Skapa bevakning. Läs om sorteringen av sökresultatet.

BoKlok Housing AB – Hemnet

Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita moderna köket från IKEA, och är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till altanen och …

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Köpa hus och lägenheter, Zona Ikea, Sevilla, Spanien – Idealista

Från 73 000 euro: 31 hus och lägenheter till salu, Zona Ikea, Sevilla, Spanien. Annonser från privatpersoner och fastighetsbyråer i Spanien.

Keywords: ikea bostäder, ikea boklok, ikea lägenheter