Ikea cafebord

Cafébord – IKEA

Cafébord – IKEA

Cafébord. Med våra café- och bistrobord kan du få dina kunder att trivas utan att spräcka budgeten. Alla är lätta att hålla rena och designade för att klara …

Letar du efter ett bistrobord att möblera ditt företag med och skapa en miljö som bjuder in dina kunder till att stanna? Här kan du hitta en som ser bra ut med din inredning och passar din budget också. Besök vår sida för att se vad vi har i lager – och glöm inte att lägga till matchande stolar.

Utebord och balkongbord, gör dig redo för sommaren – IKEA

Utebord och balkongbord, gör dig redo för sommaren – IKEA

Bord och stolar för nöjda kunder. Med våra cafémöbler kan du få dina kunder att trivas utan större omkostnader. Vi har möbler i många olika storlekar och färger …

Ät ute, kolla in våra trädgårdsbord! Vi har ett brett sortiment av utomhusbord, som bland annat trädgårdsbord i trä, fällbara trädgårdsbord och balkongbord i olika material som exempelvis förzinkat stål, massiv akacia och robust aluminium. Hitta den perfekta lösningen för din uteplats eller balkong!

Caféset – IKEA

Caféset – IKEA

Caféset

Utebord – IKEA

Utebord – IKEA

Utebord

Cafémöbler med lång hållbarhet – IKEA

Cafémöbler med lång hållbarhet – IKEA

Vårt utbud av cafémöbler hjälper dig att skapa ett unikt utseende för ditt företag. Bläddra här för att hitta rätt färger, storlekar och design för ditt café och din budget.

TÄRNÖ Bord+2 stolar, utomhus, svart/ljusbrunlaserad – IKEA

TÄRNÖ Bord+2 stolar, utomhus, akacia svart, stål gråbrunlaserad ljusbrunlaserad – IKEA

TÄRNÖ Bord+2 stolar, utomhus, akacia svart, stål gråbrunlaserad ljusbrunlaserad. Hopfällbar, slitstark och lätt att älska med mixen av naturligt akaciaträ och pulverlackerat stål. Storleken gör att den är perfekt för balkonger eller i ett mysigt hörn av trädgården.

Bord för varje rum i ditt hem – IKEA

Bord för varje rum i ditt hem – IKEA

Ett bord kan fungera för olika saker – här kan man äta, rita eller leka eller bara förvara diverse grejer. Utforska vårt breda sortiment av bord i alla möjliga olika storlekar och stilar för att hitta ett som matchar dina behov och ditt utrymme. Vad du än väljer får du en vardagshjälte som underlättar din tillvaro varje dag.

SUNDSÖ Bord+2 stolar, utomhus, grön/grön – IKEA

SUNDSÖ Bord+2 stolar, utomhus, grön/grön Den här produkten är perfekt på din balkong eller andra mindre utrymmen, eftersom den enkelt kan fällas ihop och ställas undan. Kommer monterad – och är också lämplig för kommersiellt bruk. Materialen i denna utomhusmöbel är underhållsfria.

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70×70 cm Ett kvadratiskt kafébord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

Keywords: ikea cafebord, ikea billsta, billsta ikea, cafebord ikea, billsta bord ikea