Ikea diskmaskin front bodbyn

BODBYN Front för diskmaskin, grå, 45×80 cm – IKEA

BODBYN Front för diskmaskin, grå – IKEA

Tillsammans med fronterna BODBYN i off-white med fasade kanter skapar du en traditionell look med en varm och välkomnande känsla. Artikelnummer194.498.63.

BODBYN Front för diskmaskin, grå. 25 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm – IKEA

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med de mjukt grå fronterna BODBYN med fasade kanter får köket en öppen och välkomnande känsla med en modern twist.

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm – IKEA

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med fronterna BODBYN i off-white med fasade kanter skapar du en traditionell look med en varm och välkomnande känsla.

METOD 3 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm – IKEA

METOD 3 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med de mjukt grå fronterna BODBYN med fasade kanter får köket en öppen och välkomnande känsla med en modern twist.

METOD 3 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm – IKEA

METOD 3 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med fronterna BODBYN i off-white med fasade kanter skapar du en traditionell look med en varm och välkomnande känsla.

METOD 4 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm – IKEA

METOD 4 fronter för diskmaskin, Bodbyn grå, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med de mjukt grå fronterna BODBYN med fasade kanter får köket en öppen och välkomnande känsla med en modern twist.

BODBYN Front för diskmaskin, mörkgrön, 45×80 cm – IKEA

BODBYN Front för diskmaskin, mörkgrön – IKEA

BODBYN Front för diskmaskin, mörkgrön. Dörren BODBYN har en ram och fasad spegel som ger den en distinkt, traditionell karaktär. Den mjuka mörkgröna färgen ger ditt kök en mysig och varm känsla.

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn mörkgrön, 60 cm

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn mörkgrön, 60 cm – IKEA

METOD 2 fronter för diskmaskin, Bodbyn mörkgrön, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med de mörkgröna fronterna BODBYN med fasad spegel skapar du en djärv look med en varm och välkomnande känsla.

METOD 4 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm

METOD 4 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm – IKEA

METOD 4 fronter för diskmaskin, Bodbyn off-white, 60 cm Kökssystemet METOD ger dig oändliga möjligheter att forma ditt drömkök. Tillsammans med fronterna BODBYN i off-white med fasade kanter skapar du en traditionell look med en varm och välkomnande känsla.

Keywords: ikea diskmaskin front bodbyn