Ikea pall plast

FÖRSIKTIG Barnpall, vit, grön – IKEA

En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i …

FÖRSIKTIG Barnpall, vit, grön. ”Kliv upp så du kan se dig själv i spegeln. Nu när du kan nå tandborsten kan du lära dig att borsta tänderna själv.

BOLMEN Badrumspall, vit – IKEA

10 produkter i resultat · BOLMEN Badrumspall · UTTER Barnpall · BÄNKKAMRAT Dyna till bänk, 90x50x3 cm · TROGEN Stegpall för barn, 40x38x33 cm · FÖRSIKTIG Barnpall.

BOLMEN Badrumspall, vit. Pallen passar lika bra till vuxna som till barn eftersom den är testad och godkänd för en viktbelastning på 100 kg. Glidskydd på ovansidan; minskar risken att barnet halkar.

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

BOLMEN Badrumspall · FÖRSIKTIG Barnpall · VILTO Badrumspall · HEMNES Bänk, 83 cm · VILTO Pall med förvaring, 45 cm · HEMNES Förvaringsbänk m handstång/4 krokar, …

När du behöver extra sittplatser åt gästerna, men inte har något extra utrymme hemma kan pallar vara en lösning. En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i olika material som trä, stål och plast.

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar

Badrumspallar och bänkar för ett bekvämare badrum – IKEA

Badrumspallar och bänkar för ett bekvämare badrum – IKEA

Din personliga stil behöver inte upphöra utanför badrummet. Våra badrumspallar är utformade med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer som möblerna för alla andra utrymmen, och kan ofta fungera som förvaring för handdukar och andra väsentligheter. Hitta din badrumsbänk online eller i butiken.

MARIUS Pall, svart – IKEA

MARIUS Pall, svart. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

MARIUS Pall, vit, 45 cm – IKEA

MARIUS Pall, vit – IKEA

MARIUS Pall, vit. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

TROGEN Stegpall för barn, gul, 40x38x33 cm – IKEA

TROGEN Stegpall för barn, gul, 40x38x33 cm Med den här pallen kan ditt barn hjälpa till i köket eller nå saker själv, utan att be om hjälp. Handtagen gör den enkel att bära och den står stadigt så att ditt barn kan fokusera på uppgiften. Stabil på golvet; tippar inte när ditt barn stiger på den.

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Brett utbud av köksstegar och kökspallar som hjälper dig att nå högsta hyllan i skåpen och hjälper ditt barn att nå upp till köksbänken.

VILTO Badrumspall, svart – IKEA

VILTO Badrumspall, svart. Köksstege/pall som gör det enklare att nå saker som du förvarar högt upp. Perfekt i ett litet badrum.

Keywords: ikea pall plast, ikea bolmen