Ikea vattenkanna

VATTENKRASSE Vattenkanna, ljusgrå/guldfärgad, 0.9 l – IKEA

Växter behöver vatten. Och en vattenkanna är mycket mer praktisk och ger mindre stänk än om du vattnar med en tillbringare eller en kopp.

VATTENKRASSE Vattenkanna, ljusgrå/guldfärgad, 0.9 l Tanken med denna vattenkanna är att den ska vara så fin att du gärna lämnar den framme när den inte används. Då har du den alltid lättåtkomlig – och det blir enkelt att komma ihåg att vattna dina växter!

Vattenkannor – IKEA

Vattenkannor – IKEA

Oavsett om du blötlägger dina groddar eller sprayar dina suckulenter kommer du att hitta rätt vattenkanna här. Vi har allt du behöver för att hålla törstiga växter lyckliga, från sprayflaskor för lätt fuktning, till metallvattenkannor som lånar ut sina deco-krafter till ditt rum.

IKEA PS 2002 Vattenkanna, vit, 1.2 l

IKEA PS 2002 Vattenkanna, vit – IKEA

IKEA PS 2002 Vattenkanna, vit.

SOCKER Vattenkanna, inom-/utomhus ljusgrön, 5 l – IKEA

SOCKER Vattenkanna, inom-/utomhus ljusgrön, 5 l Vattenkannan SOCKER är gjord av rosttålig zink. Förvara den nära växterna så påminns du om att vattna – och växterna kommer att trivas lika bra med dig som du gör med dem. Vattenkannan är gjord av galvaniserat stål som ger ett bra skydd mot rost.

VATTENKRASSE Vattenkanna, elfenbensvit, guldfärgad

VATTENKRASSE Vattenkanna, elfenbensvit, guldfärgad – IKEA

VATTENKRASSE Vattenkanna, elfenbensvit, guldfärgad. Tanken med denna vattenkanna är att den ska vara så fin att du gärna lämnar den framme när den inte används. Då har du den alltid lättåtkomlig – och det blir enkelt att komma ihåg att vattna dina växter!.

ÅKERBÄR Vattenkanna, inom-/utomhus förzinkad, 2.5 l

ÅKERBÄR Vattenkanna, inom-/utomhus förzinkad, 2.5 l – IKEA

ÅKERBÄR Vattenkanna, inom-/utomhus förzinkad, 2.5 l Den här vattenkannan är gjord av rosttåligt stål. Förvara den nära växterna så påminns du om att vattna – och växterna kommer att trivas lika bra med dig som du gör med dem. Vattenkannan är gjord av galvaniserat stål som ger ett bra skydd mot rost.

SALLADSKÅL Vattenkanna, inom-/utomhus off-white, 9 l

SALLADSKÅL Vattenkanna, inom-/utomhus off-white, 9 l – IKEA

SALLADSKÅL Vattenkanna, inom-/utomhus off-white, 9 l Tanken med denna vattenkanna är att den ska vara så fin att du gärna lämnar den framme när den inte används. Då har du den alltid lättåtkomlig – och det blir enkelt att komma ihåg att vattna dina växter!

VATTENKRASSE Vattenkanna, mörkblå/guldfärgad, 0.9 l

VATTENKRASSE Vattenkanna, mörkblå/guldfärgad, 0.9 l – IKEA

VATTENKRASSE Vattenkanna, mörkblå/guldfärgad, 0.9 l Tanken med denna vattenkanna är att den ska vara så fin att du gärna lämnar den framme när den inte används. Då har du den alltid lättåtkomlig – och det blir enkelt att komma ihåg att vattna dina växter!

SOCKER Vattenkanna, inom-/utomhus ljusgrön, 1 l – IKEA

SOCKER Vattenkanna, inom-/utomhus ljusgrön, 1 l Vattenkannan SOCKER är gjord av rosttålig zink. Förvara den nära växterna så påminns du om att vattna – och växterna kommer att trivas lika bra med dig som du gör med dem. Vattenkannan är både funktionell och dekorativ.

ÄRTBUSKE Vas/vattenkanna, klargrön, 24 cm – IKEA

ÄRTBUSKE Vas/vattenkanna, klargrön, 24 cm ÄRTBUSKE, designad av Bruno Adrien Aguirre, är inspirerad av kaktusar med ett djärvt uttryck och en glad grön färg. Använd den som vattenkanna, vas – eller bara som ett fint och lekfullt objekt hemma.

Keywords: ikea vattenkanna, vattenkanna ikea