Jula västerås öppettider

Hälla – Jula Västerås

Jula Västerås – Hälla

Jula öppnade för första gången i Västerås redan 1996 detta var då ett av Julas … till oss för flaskbyte under hela varuhuset öppettider, kväll som helg.

Jula Västerås

Välkommen till Jula Västerås! Vi är ett Jula varuhus som blivit ett utflyktsmål för många, såväl kunder i närheten som tillresta.

Jula Västerås – öppettider, adress, telefon

Jula Västerås, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer.

Jula Västerås, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer

Öppettider till Jula Västerås – Öppettider, adress & kontakt

Öppettider till Jula i Västerås. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Jula på Hallsta Gårdsgata 7 i Västerås – Öppettider.nu.

◴ Öppettider till Jula i Västerås. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Jula på Hallsta Gårdsgata 7 i Västerås – Öppettider.nu

Öppettider till Jula i Västerås, Hallsta Gårdsgata 7 – VarLigger

Jula, Hallsta Gårdsgata 7, Västerås ; Mån: 09.00-20.00, Fre: ; Tis: 09.00-20.00, Lör: ; Ons: 09.00-20.00, Sön: ; Tor: 09.00-20.00 …

Jula storsatsar i Västerås – öppnar två varuhus i höst

Jula storsatsar i Västerås – öppnar två varuhus i höst – Dagens Handel

21 sep. 2022 — Sedan tidigare är det känt att Jula den 1 oktober öppnar nytt varuhus i Lekias tidigare lokaler i Erikslund i Västerås.

Öppnar nytt i både Erikslund och Hälla i höst.

Jula Västerås – Hallsta Gårdsgata, 7 | Rabattkoder & Öppettider

Letar du efter öppettider för Jula? Här finns reklamblad och information om Jula-butiker på Hallsta Gårdsgata, 7, Västerås.

Öppettider för Jula i Västerås.

Ta reda på när Jula i Västerås öppnar och stänger. … Just nu: Öppet. Öppettider för Jula, Västerås … Betyg: Hallsta Gårdsgata 7, 721 38 Västerås, Sweden.

Jula | Erikslunds handelsområde

Välkommen till Jula Västerås! Vi är ett inbjudande varuhus som blivit ett utflyktsmål för många, såväl kunder i närheten som tillresta.

Keywords: jula västerås öppettider, jula öppettider västerås, öppettider jula västerås, jula hälla