Linneduk ikea

ÅKERKÖSA Duk, ljusgrå, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, vit, 145×320 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och …

ÅKERKÖSA Duk, ljusgrå, 145×320 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga.

ÅKERKÖSA Duk, vit, 145×240 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, vit, 145×240 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga. Lin är ett slitstarkt naturmaterial som ger struktur och lyster.

ÅKERKÖSA Duk, ljusgrå, 145×240 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, ljusgrå, 145×240 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga.

Bordslöpare & bordsdukar – Fina dukar & löpare – IKEA

Bordslöpare & bordsdukar – Fina dukar & löpare – IKEA

Här hittar du alla våra fina bordslöpare och bordsdukar. Matcha favoritporslinet och låt våra löpare och dukar bidra med stil och färg på bordet.

ÅKERKÖSA Duk, gråblå, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, gråblå, 145×320 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga.

ÅKERKÖSA Duk, vit, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, vit, 145×320 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga. Lin är ett slitstarkt naturmaterial som ger struktur och lyster.

ÅKERKÖSA Duk, gråblå, 145×240 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Duk, gråblå, 145×240 cm Duken ÅKERKÖSA ger ditt middagsbord en välkomnande, varm inramning. Vävd av linne – ett naturmaterial med fin struktur och lyster, precis som de matchande servetterna ANSELINA med hög uppsugningsförmåga.

OMBONAD Duk, naturfärgad/beige, 150×250 cm – IKEA

OMBONAD Duk, naturfärgad/beige, 150×250 cm Stilren minimalism möter rustika material. Serien OMBONAD har en tidlös och ändå djärv modern design. Tillsammans skapar delarna en matchad helhet – som solitärer kommer de bli ett blickfång i alla hem.

SILVERARV Duk, beige, 145×240 cm – IKEA

SILVERARV Duk, beige, 145×240 cm Använd duken SILVERARV för att ge ditt matbord en varm, välkomnande och traditionell touch. Den är vävd med material som bomull och jute för att skapa en naturlig, levande textur och ett lugnt uttryck. Skyddar bordsytan och minskar slammer från tallrikar och bestick.

Keywords: linneduk ikea