Öppen garderob ikea

Öppen garderob – förslag på öppna garderobslösningar – IKEA

Öppen garderob – förslag på öppna garderobslösningar – IKEA

Med en öppen garderob kan du visa upp dina kläder och skor. Utan dörrar blir det också enklare att komma åt dina favoritplagg. Och när du hänger upp dina …

Med en öppen garderob kan du visa upp dina kläder och skor. Utan dörrar blir det också enklare att komma åt dina favoritplagg. Få inspiration och köp din garderob på IKEA.se eller i butik.

Hemma hos: designa en organiserad öppen garderob – IKEA

Skapa en specialdesignad öppen garderob – IKEA

IKEA har flera olika, öppna lösningar för klädförvaring som passar bra i en walk-in closet. Du väljer själv hur hyllor och speglar ska placeras!

Organisera och exponera dina kläder och accessoarer med en specialdesignad öppen förvaring som gör det enkelt att se vad du har.

Walk-in closet – Med öppen och stängd förvaring – IKEA

Walk-in closet – Med öppen och stängd förvaring – IKEA

IKEA har flera olika, öppna lösningar för klädförvaring som passar bra i en walk-in closet. Du väljer själv hur hyllor och speglar ska placeras!

SYVDE Öppen garderob, vit, 80×123 cm – IKEA

SYVDE Öppen garderob, vit – IKEA

SYVDE Öppen garderob, vit. Den öppna garderoben SYVDE med klädstänger och hyllplan gör att du kan ha kläder och accessoarer nära till hands, utan att det tar för stor plats. Passar dessutom perfekt ihop med byrån MALM med 6 lådor.

IDANÄS Öppen garderob, mörkbrun laserad, 59×211 cm

IDANÄS Öppen garderob, mörkbrun laserad, 59×211 cm – IKEA

IDANÄS Öppen garderob, mörkbrun laserad, 59×211 cm Serien IDANÄS kombinerar tidlös design med smarta funktioner. Den öppna garderoben kan vändas åt två håll och har ett flyttbart hyllplan så du kan anpassa förvaringen. Perfekt i en hall eller i ditt sovrum.

PAX garderober utan dörr – IKEA

Kombinationer utan dörr – IKEA

Alltid drömt om att ha en walk-in garderob? Säg hej till PAX. Det är vårt system som du kan anpassa så mycket eller så lite som du vill med olika dimensioner, design och inrednings. Bläddra bland våra föreslagna kombinationer eller börja bygga din öppna drömgarderob med vår planerare.

ELVARLI öppen förvaring – IKEA

ELVARLI öppen förvaring – IKEA

Om du vill ha ett öppet garderobssystem som är lika vackert som det är funktionellt, kolla in ELVARLI. Det är en av våra mest anpassningsbara modulära garderobssystem och finns i vitt, lättmetall och elegant bambu. Bläddra bland våra väggmonterade garderobsförslag eller bli inspirerad att skräddarsy din egen.

Garderober i många olika stilar – IKEA

Garderober i många olika stilar – IKEA

Våra garderober finns i alla möjliga storlekar och utföranden för att matcha dina kläder, din stil och ditt utrymme. Vi lovar. Kolla in vårt utbud av sovrumsgarderober så ser du att vi har allt från inredningsbara garderober med skjutbara glasdörrar och flexibla öppna garderober för en enklare förvaring som inspirerats av tält.

HAUGA Öppen garderob med 3 lådor, vit, 70×199 cm – IKEA

HAUGA Öppen garderob med 3 lådor, vit, 70×199 cm Ditt hem ska självklart vara en säker plats för hela familjen. Därför medföljer ett väggbeslag som gör att du kan fästa garderoben i väggen. Dölj eller visa upp dina saker genom att kombinera öppen och stängd förvaring.

Keywords: öppen garderob ikea, ikea öppen garderob